Mycket som händer.....

Idag har jag endast 25 skoldagar kvar. Det är riiiiiiiktigt nice skall ni alt veta. Men innan dess har jag en massa att fixa i skolan t.ex.
* b-uppsats
*examensarbete
*mikrobiologitenta
*ekonomiarbete
 Och detta skall vara klart till den 3 juni............eftersom den 4:e så åker jag till USA *wohoooooo* med min familj. Vi firar min mummas 50-årsdag och min examen såklart, hihi.

Sen har jag bokat en resa med en vän till grekland i augusti i två veckor,ska också bli trevligt. När jag väl är hemma jobbar jag i lund på ett café.......helt ok jobb speciellt nu till sommaren.


Jag är allmänt paralyserad av all stress att jag inte kan göra något. Varit ledig och förskjutet så mycket. Nu börjar jag få värk i lilltån av mitt beteende =(.
 
Sen börja jag en ny diet i söndag och äter ingen sött............på tre dagar har jag gått ner 1,5 kilo. Hoppas det fortsätter så. men det vet vi alla att det inte gör, hehe. men fyra kilo skall jag väl klara till USA, hoppas på mer men men.
Jag vill bara ha av den vikten jag la på mig när jag gick på högskolan. Det är som att bli av med allt skit med skolan nu. Ångest men men hehe.......

Prata med en kille från högskolan som är i kina nu. Han är verkligen jätte söt och väldigt trevligt och en aning knasig, hihi. Tror inte det blir något där men man kan ju alltid hoppas lite. Behöver en mogen pojke som är redo för något mer än att bara vara.........lite trött på det nu men men.......

Jag har börjat umgås med min söta Mia mer igen och hon har hittat en pojkvän även om hon inte vill erkänna det för sig själv =). Han är dansk och hennes chef, jag  vet dum idé. Men vad ska man göra, hennes val därmed hennes misstag eller lycka!

Nu skall jag nanna kudde........natti natt


RSS 2.0