Rösten är borta

Redan andra dagen av planeringen av Sofias överraskningsfest så blev jag förkyld och fick lite ont i halsen. Men när fredagen kom så var det kört för min hals. Musiken var så hög där hemma så jag överrösta den hela tiden, vilket i slutändan ej var en smart idé.

När vi hamna på banken så skulle det sjungas också såklart och då fick man mima livet av sig =). Visste då att det var dags att vara tyst =P.



Jag åkte hem till malmö igår och har nu kanske sagt en hel mening under dessa två dagar. edan skulle jag på jobbintervju i Danmark idá, men så blev det ju ikke, utan min syster fick ringa min chef och berätta vad som hänt. Men det lät som jobbet ändå var mitt =). Usch, måste bli frisk nu orkar inte ha ont i halsen och har absolut ingen tid för det =(. Nu börjar snart VFU också i lund, får se vad som händer där, men det ska nock gå bra.

Överrasknings fest

Igår var vår överraskningfest för Sofias födelsedag!!! Det blev mycket bättre än förväntad, även om min lilla lägenhet ser ut som f*n idag. 

Jag och hennes pojkvän, Dennis har planerat hur vi ska lura henne i en vecka och enligt henne reaktion igår så lyckades vi. Alla henne vänner från Broby kom och sedan vi töser från klassen såklart. Jag har tyvärr inga bilder ifrån kvällen för det glömde jag. 

Det slutade iaf på banken och det var sweetelidodan =)
 

Österrike 08

Hej igen!

Så nu har jag varit i Österrike med familjen i en vecka och det var helt uuuunderbart! Vi var i en by som heter Schladming, vilket ligger ca en h ifrån Salzburg.


Resan ner var allt utom trevlig, det var en stormig dag i Österrike så de stängde ner flygplatsen i Salzburg, då flög vi vidare till Mündchen, men hade tyvärr samma resultat av det. Tillslut hamnade vi i Tyskland i nürberg. Vi väntade där i ca sex h innan vi fick vår packning och en taxi var levererad för sex personer som skulle till Schladming. Efter en varm, luftfri, fem timmars resa med den så var vi framme vid 23 på kvällen. Helt underbart att äntligen vara framme. Wintergarten var ett mysigt litet hotell som välkomna oss med öppna armar =). Såg iofs bara sängen den kvällen, zzzZZzzzZZz.

Vädret var helt ok, det regnade första dagen, sedan var det bara solsken och snö resten av dagarna. Fotot under är min pappa som jäser i solen i backen.


Utöver skidbacken så var vi även ute och festa två kvällar, det var riktigt skoj. Syrran och jag startade upp golvet =P.....


Mumma & pappa var såklart med också och röjde lite =).


För att göra hela semestern kortfattad så innehöll den, skidor, fina backar, fest, kareoke, solsken, en super familj, grym reseledare, med andra ord en helt underbar semester med familjen. Planerar nästa redan...

RSS 2.0