Österrike 08

Hej igen!

Så nu har jag varit i Österrike med familjen i en vecka och det var helt uuuunderbart! Vi var i en by som heter Schladming, vilket ligger ca en h ifrån Salzburg.


Resan ner var allt utom trevlig, det var en stormig dag i Österrike så de stängde ner flygplatsen i Salzburg, då flög vi vidare till Mündchen, men hade tyvärr samma resultat av det. Tillslut hamnade vi i Tyskland i nürberg. Vi väntade där i ca sex h innan vi fick vår packning och en taxi var levererad för sex personer som skulle till Schladming. Efter en varm, luftfri, fem timmars resa med den så var vi framme vid 23 på kvällen. Helt underbart att äntligen vara framme. Wintergarten var ett mysigt litet hotell som välkomna oss med öppna armar =). Såg iofs bara sängen den kvällen, zzzZZzzzZZz.

Vädret var helt ok, det regnade första dagen, sedan var det bara solsken och snö resten av dagarna. Fotot under är min pappa som jäser i solen i backen.


Utöver skidbacken så var vi även ute och festa två kvällar, det var riktigt skoj. Syrran och jag startade upp golvet =P.....


Mumma & pappa var såklart med också och röjde lite =).


För att göra hela semestern kortfattad så innehöll den, skidor, fina backar, fest, kareoke, solsken, en super familj, grym reseledare, med andra ord en helt underbar semester med familjen. Planerar nästa redan...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0